Header image

Inschrijving Slag Op PaasPop Zieuwent geopend

ZIEUWENT - PaasPop-Zieuwent organiseert al jaren een wedstrijd voor beginnende bands met eigen werk. Dit jaar wordt in het bestaande concept iets gewijzigd. Het is niet langer de Slag óm PaasPop, maar dit jaar beleven we de Slag óp PaasPop. Een groter podium en een groter publiek voor aanstormende talenten uit de regio Gelderland!

De inschrijving voor deelname aan de Slag op PaasPop is geopend. Geïnteresseerde bands kunnen zich aanmelden op www.paaspop-zieuwent.nl/slag-op-paaspop. De deadline voor het inschrijven is 4 maart.

Uit de inzenders worden drie bands gekozen die op zaterdagavond 26 maart 45 minuten op PaasPop zullen spelen. Deze bands krijgen voor hun optreden een aantal vrijkaarten en een onkostenvergoeding. De winnaar van de Slag op PaasPop sleept daarnaast een optreden in het voorprogramma van Birth Of Joy (later in het jaar) in de wacht. Op de paaszaterdag zelf spelen de deelnemers ook al in het voorprogramma van deze driekoppige rockformatie. Birth of Joy zal op zaterdag namelijk de avond afsluiten!Ander nieuws