Header image

Laarberg Groenlo besteedt meer aandacht aan communicatie

GROENLO - Regionaal Bedrijvenpark Laarberg besteedt vanaf juni 2017 meer aandacht aan de communicatie. Er zijn nieuwe activiteiten gaande zoals uitgifte van terreinen, de aanleg van de N18 en de voorbereiding van nieuwe projecten. Wij willen alle betrokkenen op de hoogte houden middels een vernieuwde website en nieuwsbrief.

 

De website van de Laarberg is vernieuwd. Ze heeft een moderne vormgeving gekregen en is zeer overzichtelijk. Ook kan men direct het aanbod aan kavels zien. Het adres van de website is laarberg.nl.


Stakeholders van Laarberg worden voortaan geïnformeerd via een nieuwsbrief die ca zes keer per jaar zal verschijnen. Via de link kunt u de nieuwsbrief van juni 2017 bekijken: http://bit.ly/2sjuxyN.

 

Als u meer wilt weten over nieuwe ontwikkelingen bij Laarberg kunt u zich rechtsreeks wenden tot de directeur Arthur Borst, 0544 76 00 00 of ai.borst@laarberg.nl

 

Regionaal Bedrijvenpark Laarberg
Laarberg is het regionale bedrijvenpark in het oostelijke deel van de Achterhoek gelegen aan de N18. Het park is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeenten Berkelland en Oost Gelre met als doel de concurrentiepositie van de regio te waarborgen en te verbeteren. Laarberg biedt ruimte om te ondernemen. Er zijn ruime kavels beschikbaar met vestigingsmogelijkheden voor ondernemingen tot en met milieucategorie 5. Laarberg heeft uitstekende faciliteiten en richt zich onder andere op de maakindustrie, agro food en duurzame energie. Kuster Olie is in 2017 al het tweede bedrijf dat te kennen gaf zich op Laarberg te vestigen.

 Ander nieuws