Header image

Open dag Voedselbank Oost-Achterhoek

De Voedselbank Oost-Achterhoek bestaat 10 jaar. Op zaterdag 28 mei kunnen belangstellenden een kijkje achter de schermen nemen. Van 11.00 tot 15.30 uur zijn de deuren van de bedrijfshal aan de Mercatorstraat 35 geopend. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. 

 

 

Wat doet de Voedselbank?

Voedselbank Oost-Achterhoek zamelt goed voedsel in bij bedrijven en particulieren uit de regio. Dit voedsel is bedoeld voor arme mensen uit de gemeenten Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Oude IJsselstreek. Om een voedselpakket te kunnen krijgen, moet je een erkende hulpverlener hebben. Daarnaast mag je leefgeld per maand niet hoger zijn dan € 110 per huishouden plus € 70 per gezinslid.

 

 

Samen in Oost Gelre is ook aanwezig op de open dag

 

 

Bij de kraam van Samen in Oost Gelre ontmoet je medewerkers van de gemeente. Zij kunnen je meer vertellen over Samen in Oost Gelre. Daarnaast kun je dingen aan ze vragen of gewoon met ze praten.

Wat is Samen in Oost Gelre?

Op www.sameninoostgelre.nl(link is external) vind je o.a. een vrijwilligersprikbord, een sociale kaart met organisaties binnen en buiten de gemeente, een agenda met lokale activiteiten en nieuws uit de buurt. Ook kun je hier terecht voor allerlei informatie op het gebied van zorg en ondersteuning.

Waar vind je Samen in Oost Gelre?

Je vindt ons op onze website sameninoostelre.nl, facebook.com/sameninoostgelre en twitter.com/sameninog. En op de open dag van de Voedselbank op zaterdag 28 mei. Tot dan!Ander nieuws