Header image

Poppentheater de Kleine Zon komt naar Groenlo

GROENLO - Een van de bekendste poppentheaters van Nederland komt op Koningsdag (27 april) drie prachtige voorstellingen verzorgen in Groenlo tijdens de Vesting Vrijmarkt. Deze Vesting Vrijmarkt begint om 10.30 uur en duurt tot 16.00 uur in het knusse centrum van Groenlo. Poppentheater de Kleine Zon speelt normaliter van begint mei tot begin oktober elke zondag op de dam in Amsterdam. Tijdens de Vesting Vrijmarkt in Groenlo staan ze op het plein van de Oude Calixtus.

Vrijmarkt

Op de Vesting Vrijmarkt is uiteraard een grote rommelmarkt voor de kinderen. Inschrijven hiervoor kan tot 22 april via info@groenlovestingstadpromotion.nl Ook als je een eigen muziekinstrument wilt bespelen ben je van harte welkom.

Maar er is meer. Kinderen kunnen geschminkt worden en er is een ballonnen artiest die de meest leuke figuurtjes maakt van ballonnen. Goochelaar Wautier is ook present en zal iedereen verstelt doen staan van zijn goochelkunsten. Dweilorkest Windkracht 11 zorgt 's middags voor de muzikale noot. 's Morgens vroeg zullen de klanken van het carillon klinken over het vestingstadje Groenlo. Beiaardier Wim Ruessink zal de bezoekers al vroeg in de juiste stemming brengen.

De Koningsdag in Groenlo is het ideale uitje voor het hele gezin en heeft alles in zich om een geweldige dag te worden. Een echte aanrader. Voor informatie kunt u terecht op de facebookpagina Vestingdagen Groenlo.Ander nieuws