Header image

Renovatie 24 woningen Lichtenvoorde bijna op de helft

LICHTENVOORDE - Aan de Potgieterstraat, Bilderdijkstraat, Gebr. Ketteringstraat en het Brederopad in Lichtenvoorde renoveert ProWonen 24 woningen. Het gaat snel met de opknapbeurt. De helft van het werk zit er al bijna op. Afgelopen vrijdag (28 oktober) vierde de corporatie dat met de bouwvakkers van Aannemersbedrijf Kormelink. ProWonen verwacht de renovatie begin december af te ronden. 

 

Renovatie aan de woning
De renovatie bestaat uit het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen en deuren, het vervangen van dakgoten en het aanbrengen van nieuwe dakpannen. De gevels worden gereinigd, het voegwerk vernieuwd en de raamdorpels hersteld. Verder komt er een extra terrasdeur vanuit de woonkamer.

 

En in de woning
In de woning laat ProWonen een tweede slaapkamer op de verdieping maken. De keuken wordt vernieuwd en hier wordt een open keuken van gemaakt. De douche- en toiletruimte worden opgeknapt. Ook de cv-installatie krijgt een controlebeurt en wordt mechanische ventilatie aangebracht. Tot slot laat ProWonen asbesthoudende kanalen op zolder en bij de kruipluiken saneren.


21284.jpg

Ander nieuws