Header image

Rommelmarkt in Vragender

VRAGENDER - De voorbereidingen voor alweer de veertiende rommelmarkt door de fanfare en Slagwerkgroep “Antonius” te Vragender zijn alweer in volle gang. Dit jaar wordt de rommelmarkt voor de vierde keer gehouden in de nieuwe Sporthal aan de Kapelweg 17 te Vragender.

Dit was ook vorig jaar weer een groot succes door de extra ruime opzet, waardoor het geheel nog overzichtelijker kon worden uitgestald, ook was er meer loopruimte voor de bezoekers. Tevens wordt er ook dit jaar weer een gezellige hoek ingericht waar een kopje koffie, thee, fris en ander lekkers verkrijgbaar is.

 

Er is elk jaar weer ontzettend veel belangstelling voor de rommelmarkt,

er is dan ook altijd van alles te vinden, fietsen, radio’s, meubels, schilderijen, glazen, lampen speelgoed enz. enz….

Door de goed gesorteerde indeling is alles dan ook zeer overzichtelijk hetgeen door de bezoekers dan ook erg wordt gewaardeerd.

Het is voor de organisatie elk jaar weer een verrassing wat er door de mensen wordt aangeboden, daar hangt natuurlijk een groot deel van de Rommelmarkt van af,

en dat maakt het natuurlijk ook elk jaar weer interessant, voor de organisatie maar ook zeker voor de bezoeker. 

 

De Fanfare en de Slagwerkgroep hebben de opbrengst weer hard nodig,

voor het onderhoud van de instrumenten, een aantal nieuwe instrumenten, muziekstukken enz. En hier wil de hele vereniging de handen weer voor uit de mouwen steken.  Daarom organiseren ze ook dit jaar weer een rommelmarkt, en wel op:

 

 Zaterdag  31 FJanuari van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 Zondag      1 Februari van 11:00 uur tot 16:00 uur.

           Sporthal aan de kapelweg 17 te Vragender

 

De entree bedraagt € 2,=-. Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.Ander nieuws