Header image

Openingswedstrijd EK vrouwen en België-Nederland uitverkoch

DOETINCHEM - Met nog 39 dagen tot het UEFA Women's EURO 2017 zijn zowel de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen als de derde poule wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen België uitverkocht. "Dit is geweldig nieuws voor het toernooi en de OranjeLeeuwinnen" zegt toernooidirecteur Bert van Oostveen. Gelukkig hebben we nog meer wedstrijden in de aanbieding dus hoeven we niemand teleur te stellen".

Eerder werd al bekend dat de kaartverkoop goed verloopt en onlangs werd de 100.000ste bezoeker voor het EK verrast in Breda. Op de openingsdag van het toernooi speelt België in Doetinchem haar eerste EK wedstrijd ooit tegen Denemarken. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar.

Voor meer informatie, programma en tickets: www.weuro2017.nl.


UEFA Women's EURO (WEURO) 2017 is voor het eerst in Nederland en wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede.Ander nieuws