Header image

Antoon’s schnitzel-creatie-wedstrijd gaat weer van start

WINTERSWIJK - Vanaf 1 september gaat de unieke schnitzel-creatie-wedstrijd weer van start bij Antoon. Gedurende de maanden september, oktober en november kunnen de gasten van schnitzelrestaurant Antoon een eigen schnitzel creëren. Alle gasten in het restaurant krijgen een formulier waarop ze een recept kunnen schrijven van hun eigen schnitzel. De winnaar wordt op een juryavond eind november bepaald en ontvangt een dinerbon voor 10 personen. De winnende schnitzel krijgt een vaste plek op de menukaart. Het team van Antoon maakt eind november uit alle ingezonden creaties een shortlist van 3 schnitzels. Deze worden op de juryavond bereidt en gepresenteerd aan de jury. Deze bepaald vervolgens welke schnitzel wint. Daarbij wordt gelet op de presentatie op het bord, de creativiteit van het recept en uiteraard op de smaak. In 2012 won de strudelschnitzel van de heer Vogel de prijs. Deze gevouwen schnitzel met een “Apfelstrudel” vulling staat sindsdien op de kaart. Eerdere winnaars, zoals de schnitzel Woold met geitenkaas en de Alpe d’Huez met camembert en cranberrysaus, hebben nog altijd een vaste plek op de kaart en behoren tot de meest populaire schnitzels uit het assortiment van meer dan 30 verschillende soorten. Vorig jaar werd een record aantal inzending beoordeeld. In totaal kreeg Antoon in 2012 enkele honderden inzending. De Schnitzel-creatie-wedstrijd staat open voor alle restaurantgasten die in september, oktober en november bij Antoon komen eten.



Ander nieuws