Header image

Esta Haarmode schenkt geld aan SKB

WINTERSWIJK - Esta Haarmode uit Winterswijk bestaat op 1 februari precies 25 jaar.

Eigenaar Edwin van Staalduinen en zijn 10 medewerkers hebben de kapsalon aan de Wooldstraat 18 een niet meer weg te denken plek gegeven in het centrum van Winterswijk.

Edwin neemt zijn vak serieus; zo volgt hij regelmatig trainingen in Barcelona en Parijs en doet hij mee aan internationale wedstrijden.

Enige tijd terug heeft kapper Edwin zich gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken en haarstukken.

“Mensen die een chemotherapie volgen help ik door ze passend haarwerk te geven waardoor zij zich prettiger en zelfverzekerder voelen”, aldus een gepassioneerde Edwin van Staalduinen.

Als vrijwilliger helpt Edwin bij de workshop 'Look Good...Feel Better' voor de uiterlijke verzorging van patiënten met kanker.

Edwin van Staalduinen: “mensen die ons wat willen geven omdat wij ons jubileum vieren vragen wij om een geldelijke bijdrage die wij graag doneren aan de afdelingen interne geneeskunde en oncologie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix”.

Op zondag 1 februari tussen 14.00 – 18.00 uur mogen mensen ons feliciteren.

Gedurende de hele maand februari biedt Esta Haarmode alle klanten een kopje koffie met iets lekkers en een leuke attentie, daarnaast maakt iedereen kans op één van de 25 verwenpakketten.

De hoofdprijs bestaat uit een complete metamorfose met fotoshoot.Ander nieuws