Header image

Holtslöppen voor VuurFestival Meddo 2015 van start

WINTERSWIJK - Op zaterdag 28 februari 2014 wordt er weer een begin gemaakt met het verzamelen van hout voor het paasvuur van VuurFestival Meddo. Vanaf deze datum gaan de vrijwilligers elke zaterdag op pad om schoon snoeihout op te halen.

Zij komen op afspraak uw schone snoeihout, tegen een zelf te bepalen bijdrage (richtlijn voor een grote aanhanger € 20), op halen. Stammen met kluit en afvalhout e.d. worden geweigerd. Uiteraard is het ook mogelijk om snoeihout zelf te komen brengen. Dit is kan vanaf 28 februari, elke zaterdag tot 28 maart, tussen 09.00 en 16.00 uur aan de Wesselinkweg 1 te Winterswijk - Meddo.

Snoeihout aanbieden kan telefonisch op het nummer 06 190 552 17. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur of u kunt mailen naar hout@vuurfestival.nl. 

Afgelopen jaren is gebleken dat de planning voor het ophalen van het hout erg snel vol zit. Om teleurstelling te voorkomen en het plannen soepel te laten verlopen wordt geadviseerd om tijdig te bellen of te mailen.

Het VuurFestival Meddo vindt dit jaar plaats op 4 en 5 april en wordt alweer voor de zesde maal georganiseerd, de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De organisatie hoopt weer vele mensen in alle warmte te ontvangen. 

Voor meer informatie: www.vuurfestival.nl & Facebook.com/VuurFestivalAnder nieuws