AAA BOVO-mannen verliezen vijfsetter

AALTEN - De volleyballers van AAA BOVO traden afgelopen zaterdag,02-04-2011, aan tegen het tweede team van Apollo 8 uit Borne. Dit team moest nog knokken om in de regiodivisie te blijven.

BOVO-trainer Prins begon de eerste set met Brockötter, Krieger, Mengerink, Westerveld, Karssen, Evers en libero Arentsen. In de warme Stationshal begon BOVO stroef, maar aan het einde van de set werden er een paar mooie punten gescoord, die doorslaggevend waren, 25-22. In de tweede set kwam Apollo beter in zijn ritme en maakte BOVO steeds meer fouten. Deze set werd dan ook gewonnen door de gasten met 19-25.

De derde set werd er door BOVO meteen veel servicedruk gelegd op de tegenstander. En aanvallend liep het bij vlagen ook goed. Karssen was goed op dreef en sloeg bijna een gat in de vloer. Deze set werd dan ook verdiend gewonnen, 25-22. In de volgende set ging het aantal fouten aan Aaltense kant weer omhoog. Er werden nog spelers gewisseld om verandering in het spel te krijgen, maar dit mocht niet baten. Iedereen maakte zo zijn foutjes en zo ging Apollo aan de haal met de set, 20-25. De beslissende, vijfde set begon BOVO slap en kwam het snel op een 0-5 achterstand. De Aaltenaren krabbelden nog goed terug, maar uiteindelijk verloren ze de set nipt, 13-15, en daarmee de wedstrijd met 2-3.

Aankomende donderdag speelt AAA BOVO Heren 1 uit in Enschede, om daar nog een paar punten te sprokkelen tegen de nummer twee, Twente’05 Heren 3. De eerstvolgende thuiswedstrijd is de regiofinale van de beker op woensdagavond 13 april om 21.00 uur. Deze wordt gespeeld tegen WSV uit Warnsveld.