Header image

Campina Open Boerderijdagen ook in Aalten

AALTEN - Met eigen ogen zien waar de melk vandaan komt? Dat kan op zaterdag 14 juli tijdens de Campina Open Boerderijdag op de boerderij van de familie Sonderlo in Aalten. De veehouder biedt op die dag een gratis kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op de boerderij en laat zien waar de zuivel van Campina vandaan komt.

Voor kinderen zijn er tal van activiteiten: ze kunnen hun ‘boerderijbewijs’ behalen, zich laten schminken en meedoen aan een race op ‘skippy-koeien’.

Op zaterdag 14 juli doen 24 Campina-melkveehouders door het hele land mee aan de Boerderijdagen. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de boerderij van de familie Sonderlo, Neethweg 4 in Aalten.

De Campina Open Boerderijdagen bieden tal van leuke en leerzame activiteiten. Kinderen (en hun ouders) kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, waardoor ze op speelse wijze ontdekken waar melk vandaan komt. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. De Campina Open Boerderijdagen trokken eerder dit jaar een recordaantal van bijna 150.000 bezoekers. De Boerderijdagen op 14 juli worden georganiseerd in samenwerking met supermarktketen C1000.Ander nieuws