Header image

Klein Theater Dinxperlo start theaterseizoen

DINXPERLO - Inmiddels is het nieuwe theaterseizoen weer van start gegaan en Klein Theater Dinxperlo start haar programma tijdens het culturele weekend van 8,9 en 10 november op vrijdagavond 8 november met het cabaretduo Sandifort en Vrijdag met het programma Hulphond. Hulphond is een muzikale cabaretvoorstelling; een aaneenschakeling van hulpbehoevende types die stoeien met zichzelf, hun relaties en het leven. Grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend. Vrijdag & Sandifort spelen alsof hun leven ervan afhangt. En misschien is dat ook wel zo. (foto Arjan Benning).

Kaarten zijn verkrijgbaar via internet op www.kleintheaterdinxperlo.nl. en de losse kaartverkoop start op 1 oktober 2013. Net zoals vorig jaar bestaat er weer de mogelijkheid om, met reductie, een passe-partout te kopen voor alle 6 voorstellingen (75 euro incl. consumptie ipv 97,50 euro).

De overige voorstellingen zijn: Zaterdag 30 november 2013 Maarten van Rossem. Vrijdag 31 januari 2014 Daniel Arends met zijn programma “De zachte heelmeester” Zaterdag 1 maart 2014 Kasper van Kooten met zijn solo-voorstelling Karakters. Zaterdag 22 maart 2014 de eindemaandsshow van Martijn Koning. Zaterdag 12 april 2014 sluiten wij het theaterseizoen af met muziek door Rock4Ander nieuws