Header image

Psalm 150 met ‘A Latin Journey’ in Dinxperlo

DINXPERLO - Hoewel de winter nog niet voorbij is richten de orkesten van Psalm 150 zich alweer op het voorjaar. Op zaterdag 3 maart swingt Psalm 150 het voorjaar in met het concert 'A Latin Journey' in Sportcentrum ’t Blauwe Meer te Dinxperlo; een avond voor groot en klein.

Tijdens deze avond nemen het A-, B-, C-orkest en het slagwerkensemble de bezoeker mee op een reis naar het Latijns-Amerikaans continent, waar de broeierige en swingende klanken van de samba, de rumba en de cha-cha-cha de dienst uitmaken. Het wordt een 1,5 uur durend non-stop programma, met bekende klassiekers als Quantanamera, Lambada en Samba de Janeiro. Tijdens deze avond wisselen de orkesten elkaar af, maar ook samen worden er enkele stukken ten gehore gebracht. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de zaal omgetoverd in tropische sferen.

Deze swingende familieavond begint om 19.30 uur. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Er zal geen pauze zijn tijdens deze avond, maar bezoekers kunnen tijdens het concert een drankje halen aan de bar in de zaal.

Voor meer informatie zie: www.psalm150.nl Entree: € 7,50 Donateurs: € 5,-- Kinderen t/m 12 jaar: gratisAnder nieuws