Header image

Veteranendag in Dinxperlo

DINXPERLO - Veteranen verdienen onze erkenning en waardering. Op dinsdag 23 april nodigt de gemeente Aalten veteranen uit de gemeente uit voor een gezellige middag met passend programma. Er is samenwerking gezocht met de Aaltense Veteranencommissie en Keep Them Rolling.

In het programma is veel ruimte voor persoonlijk contact, zodat de veteranen herinneringen en verhalen kunnen delen met anderen, die soms in dezelfde tijd, soms ook decennia eerder of later, uitgezonden zijn en voor ons land en onze vrijheid hebben gevochten. Traditiegetrouw gebeurt dit onder het genot van een ‘blauwe hap’. Keep Them Rolling brengt het geheel in de juiste sfeer met diverse militaire voertuigen.

Anjerconcert

Extra dit jaar is het bijzondere Missions Anjerconcert van de Koninklijke Luchtmacht. De gemeente Aalten organiseert dit samen met de VVNF. Het concert vindt dinsdag 23 april plaats om 20.00 uur in de tent van de VVNF op het Theo Rijksterrein in Dinxperlo (naast Helmkamp 2). De voorverkoop vond plaats via de lokale VVV-kantoren. Inwoners die alsnog besluiten het concert bij te wonen kunnen ook ter plekke een kaartje kopen.

Foto: Pixabay.comAnder nieuws