Header image

Beachvolleybaltoernooi MARVO’76 goed verlopen

MARIËNVELDE - Voor de 16e keer organiseerde volleybalvereniging Marvo ’76 in het weekend van 14 en 15 juli een beachvolleybaltoernooi op het Kerkplein in Mariënvelde. In totaal deden er 60 teams mee. Dit waren er 10 meer dan vorig jaar. Het weer zat zowel zaterdag als zondag niet geheel mee. Op beide dagen hebben we een paar buien gehad. De regenonderbrekingen waren gelukkig kort. Zaterdag morgen zijn we begonnen zoals gewoonlijk met de jeugd. De prijsuitreiking was erg spannend bij de jeugd, want de teams waren aardig gewaagd aan elkaar. Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team Omdat het kan! Bij de heren won “Bovo” de Beach Cup. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als gemixed. Vanaf het eind van de zondagmiddag zorgde het Lichtenvoordse dweilorkest “Dokters Swingende Infuustoeters” voor een laatste, geweldige sfeerinjectie. De organisatie kijkt tevreden terug over het totale verloop van dit evenement. Foto’s zijn terug te vinden op www.marvo76.nl De winnaars in de verschillende klassen waren:

Jeugd A: “Black girls” Jeugd B: “Thee Leuten” Jeugd C: “Ruurlo 3” Jeugd CV: “The fireballs”

Beach-Cup Dames: 1e kl. “Omdat het kan!”; 2e kl. “Grol1”; 3e kl. “Kiek-Now-Us” Beach-Cup Heren: 1e kl. “Bovo”; 2e kl. “Zandhappers”; 3e kl. “De kermisklanten”

Dames recreatief: “Echte meisjes in het Zand” Heren recreatief: “Hoog tijd voor de 3de”; Mixed recreatief: “Barbapapa’s”Ander nieuws