Header image

Berkelland huldigt kampioenen bij zaal Peters in Borculo

BORCULO - Donderdag 3 februari is het weer zover. De kampioenen van 2010 worden in een avondvullend programma door de gemeente gehuldigd voor hun geweldige prestaties.

Wilt u de huldiging bijwonen? Dan bent u van harte welkom bij Zaal Peters, Steenstraat 7 in Borculo. Het programma begint om 19.30 uur.

Op onze oproep om kampioenen van vorig jaar aan te melden voor een huldiging kregen wij veel reacties. Er werden iets minder dan 100 mensen, zowel individueel als in teamverband, aangemeld. Zij hebben op een Nederlands-, Europees of een Wereldkampioenschap in 2008 een 1e, 2e of 3e plaats behaald op het terrein van sport of cultuur.

Om haar trots en waardering te laten blijken, wil de gemeente Berkelland alle kampioenen van Berkelland op één moment in het jaar nog een keer in de schijnwerpers zetten. De gemeente vindt het belangrijk om bijzondere aandacht te besteden aan de kampioenen, omdat het een hele prestatie is om als persoon of team op sportief en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen te worden.Ander nieuws