Header image

Buurtbus lijn 191 rijdt ook naar Vragender en Lievelde!

REGIO - De Buurtbus Aalten – Lichtenvoorde – Ruurlo v.v. krijgt door de sluiting van het AZC in Barlo ruimte in zijn dienstregeling. Deze wordt benut om ook in de kern Vragender openbaar vervoer voor iedereen aan te bieden. Vanaf 4 maart zal buurtbus lijn 191 ook naar Vragender en Lievelde rijden.

De dienstregeling is zo opgezet, dat er zowel voor Bredevoort als voor Vragender een uitstekende verbinding komt met het station in Lievelde met aansluiting op de trein naar Winterswijk (Streekziekenhuis), op de trein naar Zutphen (met doorreismogelijkheden naar Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Arnhem Presikhaaf, plaatsen waar dagelijks veel scholieren en studenten naar toe reizen) en op de bus naar Groenlo – Neede. En dat elke dag van de week!

Maandag tot en met vrijdag rijdt de Buurtbus overdag, ’s avonds en in het weekend rijdt de Belbus (Minimaal 1 uur tevoren bestellen bij 0900-1961). Een rit kost € 1,80 voor volwassenen en € 1,10 voor kinderen en 65+-ers; er zijn ook voordeliger 4- en 10-rittenkaarten verkrijgbaar. De (studenten) OV-jaarkaart is ook geldig; helaas kan er nog niet met een gewone OV-chipkaart worden gereisd.

Voor meer informatie bezoekt u de website: www.buurtbusaaltenruurlo.nl of vraagt u een folder aan een van onze chauffeurs. De vijftig vrijwilligers verheugen zich erop u in de Buurtbus te mogen begroeten!Ander nieuws