Header image

Eibergse supportersvereniging zamelt geld in voor FC Twente

EIBERGEN - De Eibergse supportersvereniging van FC Twente, FCT Eibergen, neemt deel aan de geldinzamelingsactie 'Twente voor Twente' die de voetbalclub en haar regionale supportersclubs hebben opgezet. Doel is om een zo groot mogelijk geldbedrag bijeen te krijgen om het financieel in zwaar weer verkerende FC Twente een steuntje in de rug te geven.

Het wordt een groots opgezette actie waarbij onder meer de Eibergse basisscholen worden betrokken. Zo gaan de leerlingen lege flessen inzamelen. De school met de hoogste opbrengst wint elf toegangskaarten inclusief busvervoer voor een thuiswedstrijd van FC Twente. Inmiddels is er contact geweest met alle basisscholen uit Eibergen. Deze actie loopt tot zaterdag 9 juli.

Op diezelfde dag kunnen belangstellenden op de Brink doelschieten met elk uur kans op prijzen. De Eibergse Ondernemers Vereniging zorgt voor springkussens voor de jeugd. FCT Eibergen tracht hierbij nog één of enkele selectiespelers van Twente naar Eibergen te halen.

Verder staan er tot zondag 31 juli in diverse winkels in Eibergen collectebussen. Iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt en een steentje aan de actie Twente voor Twente wil bijdragen kan hierin een vrijwillige bijdrage deponeren.

Nadere informatie: www.twentevoortwente.nlAnder nieuws