Header image

Elbekurkie gaat Hard With! – Devon K!

MEDDO - Op zaterdag 17 maart presenteert Elbekurkie voor het eerst het nieuwe concept ‘Hard With’. Tijdens deze eerste editie van dit harddance concept gaan we hard with Devon K!

Omdat het voor de eerste keer is dat we een avond organiseren in het teken van Hardstyle zullen we de avond beginnen met een house set. Daarna zal DJ Tzie Brake het stokje overnemen en een 2 uur durende Techno/electro set draaien!

Vervolgens zal het na middernacht er wat harder aan toe gaan! Aconite, bekend als een vaste DJ bij radiostation Fear FM, zal aftrappen met een dikke hardstyle set. Als headliner hebben we voor deze editie niemand minder dan Devon K weten te strikken. Hij is in heel Nederland geen onbekende meer en heeft al op diverse grote feesten gestaan zoals Dreamfields en Emporium. Daarnaast is hij een resident DJ bij megaclub Matrixx in Nijmegen! Het beloofd dan ook een avond te worden met de beste tracks, goeie decoratie en uiteraard het hardste geluid!

Zet 17 maart snel in je agenda en kom naar Elbekurkie! De deuren zullen om 20.00 uur openen. De kosten bedragen voor leden 3 euro en voor niet-leden 5 euro, oftewel bijna niks! Voor meer informatie kun je terecht op www.elbekurkie.nlAnder nieuws