Header image

Feest in Hupsel op 29 en 30 juni

HUPSEL - De entreegelden gaan er nog in een sigarendoos, de sfeer is ouderwets goed en feest vieren kunnen ze er! Het Hupsels feest staat weer voor de deur!

Twee dagen gas geven. Op vrijdagmorgen 29 juni begint het feest vanaf 9.30 uur met een stevig ontbijt waarna we door gericht te schieten proberen koning- en koningin van het feest te worden. Ruud Overkamp en Ans Maarse zullen als huidig regerend koningskoppel de eer hoog houden en opnieuw proberen de titel te veroveren. Daarna vieren we feest met muziek van Hans Roerdink. De kinderen kunnen zich vermaken. Springkussens, schminken of een partijtje voetbal. ’s Middags om half drie staat het jeugdig talent op het podium om ons te showen wat ze in huis hebben! Natuurlijk verdienen ze alle steun.

Om 19.00 uur zijn de oudere jongeren aan de beurt. De 55+ gaat een partijtje golf in de feesttent spelen, en gezellig met elkaar aan de klets. Daarna maken ze zich op voor de talentenshow in de avond vanaf 21.00 uur. Tussendoor zal “DJ Fabian” draaien. We rekenen weer op een top avond! Zaterdag 30 juni om 11.00 beginnen we met de zeskamp. Oost heeft de eer hoog te houden en West zal er alles aan doen eindelijk eens met de prijzen aan de haal te gaan. Kinderen en volwassenen: ze komen allemaal aan hun trekken in een sportief, hilarisch en spectaculair programma.

Om 21.00 uur beginnen we aan de finale. De “Underkofferband” zal de live muziek verzorgen, en “DJ Fabian” zal op verzoek alles draaien. Dat alles staat te gebeuren in en om de feesttent aan de Schurinkweg (Achter manege Nijhuis / LMB Van Lochem) te Hupsel.Ander nieuws