Header image

Gewonde na botsing in Halle

HALLE - Bij een ongeval op de Varsseveldseweg in Halle is een 22-jarige man uit Eibergen, die als bijrijder in een auto zat, gewond geraakt. De auto, die bestuurd werd door een 23-jarige man uit Groenlo, raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 juli van de weg en botste tegen een boom. Er zijn aanwijzingen dat de bestuurder onder invloed reed.

De twee inzittenden van de auto die in de nacht van vrijdag op maandag tegen een boom botste op de Varsseveldseweg in Halle, waren naar het eindfeest van de Vierdaagse in Nijmegen geweest. Op de terugweg verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen een boom. De bijrijder raakte bekneld en is door de hulpdiensten bevrijd. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De 22-jarige bestuurder leek niet gewond te zijn geraakt, maar is ter controle ook naar het ziekenhuis gebracht. Omdat het vermoeden bestaat dat hij onder invloed reed, is in het ziekenhuis een bloedproef van hem afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen hoeveel de man heeft gedronken. Daarna wordt bekeken welke gevolgen dit incident voor hem heeft. Zijn auto is total loss afgesleept.Ander nieuws