Header image

Heelwegse Sportvereniging viert 40 jarig jubileum

HEELWEG - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli viert de Heelwegse Sportvereniging (HSV’ 72) met trots haar 40-jarig jubileum. Hierbij wil het bestuur van HSV’ 72, dan ook alle (oud) leden en iedereen die HSV’72 een warm hart toedraagt, uitnodigen om dit samen met hen te vieren.

Vrijdag 13 juli wordt om 20.00 afgetrapt met een expositie en een receptie in ’ t Buurtschapshuus in Heelweg. Deze expositie zal onder meer in het teken staan van 40 jaar voetbal op de Heelweg.

Op zaterdag 14 juli vindt vanaf 13.00 de traditionele finaledag plaats op het feestterrein bij de voetbalvelden, waarbij de 13 deelnemende voetbalteams zullen strijden om de felbegeerde Veenstra Cup. Verder is er een reünie voor oud-leden en zijn er tal van activiteiten voor de kinderen en kan er in de feesttent onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat worden. Om 19.00 vindt de finale plaats met aansluitend de prijsuitreiking door een special guest! Het feest wordt hierna voortgezet met een spetterend optreden van DJ Bacchie.

Naast het sportieve doel heeft de vereniging er dit jaar voor gekozen om aandacht te besteden aan een extra doel. Een deel van de opbrengst van dit weekeinde zal dan ook gaan naar Energy4all. Zij zamelen geld in voor onderzoek naar een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Op het feestterrein vindt u hiervoor tevens een bus waar elke donatie uiteraard meer dan welkom is!

Voor meer informatie over HSV’72 kunt u terecht op de website www.hsv72.nl. Mocht u nog vragen, opmerkingen en suggesties hebben om dit weekeinde verder tot een succes te maken, neemt u dan a.u.b. contact op met Gerben Bulten te bereiken op: telefoon 06-29415448 of e-mail: info@hsv72.nlAnder nieuws