Header image

IVN Jeugdactiviteiten “Speuren door het Landschap”

EIBERGEN - IVN Oost-Achterhoek organiseert op zaterdagmorgen 11 februari haar maandelijkse jeugdactiviteiten. Dit keer vanuit de Kruidenhof te Mallum Mallumse Molenweg 39, 7152 AT te Eibergen en wel van 09:00 tot 11:30 uur

Dit jaar staan de jeugdactiviteiten in het teken van het ontdekken en ervaren hoe de Landschappen in onze omgeving zijn ontstaan. De jeugd beleeft daarin wat het is om deel uit te maken van veen en heide gebieden, het rondstruinen in bos en weilanden en het spetterend ontdekken van de waterelementen in ons landschap. Op speelse wijze onderzoeken en zien ze de leefwereld van planten en dieren die ze in deze verschillende omgevingen tegenkomen. Elke ochtend is het weer een verassende ontdekkingstocht hoe het landschap er uit ziet en is ontstaan en welke planten en deren er leven. Deze ochtend staat “Speuren door het Landschap” op het programma met verassende doe en belevingsonderdelen.

Deze ochtend maakt deel uit van het jaarprogramma. In dit jaarprogramma komen ook het ontdekken van de natuur in de stad voor, worden roofvogels gespot en krijgt ook het element water uiteraard weer ruim aandacht.

Wij heten jeugdigen van 8 tot 16 jaar van harte welkom.Ander nieuws