Header image

Kluuns ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ in DRU

ULFT - Op donderdag 23 februari speelt Bastiaan Ragas in de DRU Cultuurfabriek de hoofdrol in de herkenbare, muzikale en satirische theatershow gebaseerd op Kluuns besteller 'Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt'. Kluun beschrijft in dit komische boek voor aanstaande vaders wat er allemaal op hen afkomt als hun vrouw zwanger is.

Bastiaan Ragas speelt en zingt samen met Anne Lamsvelt (bekend van o.a. Gelukkige Huisvrouw en Soldaat van Oranje) het openhartige verhaal van de bevruchting tot en met de bevalling. Het publiek wordt zowel toeschouwer als deel van deze avond. Samen worden de hormonale ervaringen gedeeld, sekstaboes doorbroken en verhalen uitgewisseld. Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is een theatershow vol waarheden, leugens en herkenning. De Nederlandstalige popsongs die te horen zijn tijdens de voorstelling, zijn geschreven samen met cabaretduo 'Veldhuis & Kemper'.

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is smullen geblazen voor aanstaande of kersverse ouders. Diegenen die in 2011 of 2012 ouders zijn geworden, ontvangen op vertoon van het geboortekaartje € 2,- korting op hun ticket.

De voorstelling vindt plaats op donderdag 23 februari 2012 om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 22,- p.p. verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.Ander nieuws