Header image

KunstKring Ruurlo organiseert swingend tuinconcert

RUURLO - De tuin van Restaurant-Hotel ‘De Tuinkamer’ zal op zaterdag 14 juli voor even veranderen in een bruisend openluchttheater. De KunstKring Ruurlo organiseert er een zomerconcert met  opzwepende Latijns-Amerikaanse klanken. De Latin-band ‘Amigos Latinos, een vijf señores sterk muziekensemble, is daarvoor uitgenodigd.De band komt voor de tweede keer naar Ruurlo. In 2004 maakte het furore tijdens een van de toen vermaarde Kasteeltuinconcerten. Restaurant ‘De Tuinkamer’ is gelegen aan de Hengeloseweg 1 in Ruurlo. Het concert begint om 20.30 uur. Het restaurant biedt voor deze gelegenheid een speciaal concertmenu aan.


Het ensemble Amigos Latinos bestaat uit Marco Antonio Sanchez (gitaar en zang), Jan Luc van Eendenburg (percussie), Lucio Garcia Iglesias (tres), Joe Rivera (trompet) en Jesus Hernandes Diaz (bas). Zij geven het oorspronkelijke Latin-repertoire haar authentieke sound door de uitzonderlijke akoestische bezetting, waardoor de muzikale tradities van het Caribisch gebied levend gehouden worden. Het kwintet speelt bekende nummers van Buena Vista Social Club, Chan Chan en Bruca Manigua. De bolero, de cha-cha- cha en merengue zijn onweerstaanbaar en dagen uit tot een dansje. Dit alles overgoten met een eigentijds tintje maakt het concert tot een swingend spektakel en krijgt door de entourage van een parkachtige tuin extra glans. 


Voorafgaand aan het concert bestaat de mogelijkheid een driegangendiner te reserveren in restaurant-hotel ‘De Tuinkamer’.


De toegangsprijs is € 15,00 in de voorverkoop viakunstkringruurlo.nl/kaartverkoop, bij Groot Jebbink, bloemen, Dorpsstraat 57 en bij Everwennink t/o de Coöp in Ruurlo. Aan de zaal kosten de kaarten € 17,50.


Kijk voor informatie over alle activiteiten op de website www.kunstkringruurlo.nlAnder nieuws