Header image

Lekker eten in het Eetcafé in Borculo

BORCULO - Donderdag  8 juni  kan er weer lekker  gegeten worden in het  Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en  alleenstaanden.  Onder leiding van de koks  gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uit - serveren.                                                                                                                                


Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de in Ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken,  waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner.


Het 4-gangen diner kost € 11,00 per persoon inclusief een drankje, te voldoen vooraf of na afloop.  Reserveren is noodzakelijk en kan tot en met maandag 5 juni, bewoners uit de Gemeente Berkelland hebben voorrang. Het 4-gangen menu bestaat uit: preisoep, tortellini, varkenshaasmedaillon met champignonsaus, groente-en aardappelgarnituur en als toetje roomvla met vruchten.

Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden,  gelieve dit bij opgaaf te vermelden. 

Het volgende Eetcafé is donderdag  6 juli. Voor meer informatie over het Eetcafé van Betula in Borculo of voor reserveren kunt U contact opnemen met Jos Holweg:  coördinator Eetcafé van Betulawelzijnsdiensten. tel. 0545 – 469999.Ander nieuws