Header image

Oldtimer treffen Sinderen op nieuwe locatie

SINDEREN - Op zondag 5 Juni 2016 vind de 17e editie plaats van het Oldtimer treffen in Sinderen. Vele liefhebbers van opgepoetste, rokende of roestende voertuigen komen op de 1e zondag in Juni bijeen in Sinderen.

Zoals ieder jaar zullen zij 's morgens starten met een toertocht. Een toertocht voor auto's en 2 tochten voor trekkers, een snelle en een langzame. De trekkers zullen een tocht rijden van circa 30 km. Voor de auto's is er een tocht van ongeveer 75 km uitgezet. De tochten zullen door de prachtige omgeving van Sinderen gaan.

Na groot succes van afgelopen editie zal er 's middag een show zijn, met demonstraties "grasoogst uit vervlogen tijden". Hier zullen verschillende machines te bewonderen zijn die vroeger zijn gebruikt voor het oogsten van het gras.
Dit jaar zal er onder andere maaien, schudden, harken, oprapen, en persen te zien zijn. In het strodorp word dit jaar weer gezorgd voor professionele catering, die de innerlijke mens ook zullen verwennen. Ook zullen er verschillende kraampjes aanwezig zijn.

Verder zal er een springkussen en een zandbak klaar staan, zodat ook de kleintjes zich niet hoeven te vervelen en hun ouders rustig een rondje kunnen maken over het terrein. Het team van de potige sleepwagen zal deze editie ook op het evenement aanwezig zijn! Zij verzorgen demonstraties grasmaaier trekkertrek, maar ook voor de kinderen zelf is er de mogelijkheid om het een keer te proberen.

Dit jaar zal het evenement plaatsvinden op een nieuwe locatie aan de Kasteelweg 1 nabij de Sinderense kapel. Het nieuwe terrein biedt nog meer mogelijkheden om de toeschouwers van jong tot oud te kunnen vermaken.

Wilt u deelnemen aan het aan dit prachtige evenement? Dat kan! Inschrijven is op de dag zelf mogelijk tussen 9:00 en 10:30 uur. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via onze website of op de dag zelf te verkrijgen. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per voertuig. Het terrein is voor bezoekers geopend vanaf 10 uur.
Entree voor bezoekers bedraagt 2 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.oldtimertreffensinderen.nlAnder nieuws