Header image

Reurei al 26 jaar in de Achterhoek

LIEVELDE - Vanaf 2019 Kunst en eieren

Op 16 en 17 maart 2019 wordt voor de zesentwintigste keer "Reurei" georganiseerd in de sfeer volle zalen en in het openlucht museum van Erve Kots Eimersweg 4 te Lievelde.

Deze editie Kunst en eieren.

Ruim 20 kunstenaars uit Duitsland, België, Oekraine en Nederland, laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met klei en geen een hetzelfde.

Heel speciaal zijn de eieren en borduurwerk van Hanja en Loeba Rozak ze wonen in België maar werken volgens Oekraïense traditie

Het grootste gedeelte van zaal en in het Openluchtmuseum vindt u kunst in het algemeen.

Om een ode te brengen aan Rembrandt, In 2019 is het 350 jaar geleden dat hij stierf. Rembrandt is Nederlands bekendste kunstschilder, etser en tekenaar uit de Gouden Eeuw

Hebben wij ruim 20 kunstschilders uitgenodigd die u graag hun werk aan u tonen, nee geen Rembrandts maar zeker niet minder mooi!

In het museum vindt u in de expositie ruimte schilderijen. Glas, sieraden en keramiek. In het "los Hoes" exposeert Kunstenares Corine Kroesen haar werken van keramiek. In boerderij kots en buiten exposeert kunstenaar Peter Kock beeldhouwwerk.

Kom op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 naar Erve Kots Eimersweg 4 7137 HG Lievelde, voor de prachtige kunst op eieren, en voor de kunst in de zaal en in het museum.

De beurs is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree:

Zaal eieren + kunst € 3,50

Museum + kunst € 4,50

Museum en zaal samen € 6,00

U bent van harte welkom.

www.reurei.nl - https://www.facebook.com/reurei

www.ervekots.nl

Info: dini@reurei.com

06 54353728Ander nieuws