Header image

Spelers gezocht voor The Witches

WINTERSWIJK - Woensdag 7 maart gaan de repetities van start voor een nieuw te maken (korte) voorstelling: "THE WITCHES", naar het gelijknamige boek van Roald Dahl. Kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar die plezier beleven aan acteren, zingen en/of dansen kunnen zich aanmelden.

The Witches is een bepaald niet kinderachtig verhaal over heksen. Heksen zijn natuurlijk eng en gemeen, maar de heksen uit Roald Dahl's verhaal zijn afschuwelijk gemeen en lelijk en ze hebben een hekel aan kinderen. In dit spannende verhaal moet een jongetje het opnemen tegen de heksen die met hun toverkracht alle kinderen van de wereld uit willen roeien.

Theatercoach Marijke Westerveen en zangcoach Martijn Bakker, beiden professionals en verbonden aan muziektheaterschool GRID, zullen de repetities begeleiden.

De voorstelling zal eind april tweemaal worden opgevoerd: eenmaal in de concertzaal van Boogie Woogie in Winterswijk en eenmaal in het Gruitpoort Theater te Doetinchem.

Deelnemers krijgen, los van een geweldige ervaring, middels het traject een gedegen acteer- en zangtraining aangeboden. Eigen bijdrage voor het project bedraagt € 99. Repetities vinden plaats bij Boogie Woogie op woensdagen van 16.30 tot 18.30 uur. Meer info: www.muziektheaterschoolgrid.nlAnder nieuws