Header image

‘Twente plat’ in theater de Storm Winterswijk

WINTERSWIJK- De winter houdt Nederland al wekenlang in zijn greep en dan krijgt iedereen echt weer zin in een gezellig avondje uit. Daartoe biedt Theater De Storm in Winterswijk het publiek graag de mogelijkheid met een heerlijke, onvervalste Twentse humoravond. Want op Vrijdag 28 Januari komt de populaire groep Twente Plat naar het Winterswijkse theater voor een heerlijk en oergezellig Twents avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Want lachen is gezond en Twente Plat heeft daarvoor de juiste medicijn!!

Al jarenlang lijkt Twente Plat patent te hebben op de originele, onvervalste, Twentse humor en jaarlijks schotelt het gezelschap haar publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit voor. Na het zeer succesvol verlopen seizoen 2009/ 2010 komt de groep dit jaar op de planken met een geheel nieuw en ijzersterk programma. Natuurlijk is en blijft de heerlijke, doldwaze conference hoofdbestanddeel op het Twente Plat menu, maar daarnaast hebben de zes cabaretiers zich ook spectaculair doorontwikkeld in de (muzikale) comedy, waarmee ze een unieke theatervorm hebben geschapen. De bezoekers een onvergetelijke humoravond bezorgen: dàt is en blijft het streven van het gezelschap en daarvoor zijn ook dit seizoen alle ingrediënten aanwezig. Hendurk & Geessie vertellen wat ze allemaal met de buren beleven , Tinus van Tuundorp is als “De Lomperik” op zoek naar een vrouw , Mans verteld over zijn allernieuwste belevenissen als “ De Hooligan”, Mina zingt de sterren van de hemel en natuurlijk zijn ook Aaltje & Trijntje van de partij. Nog steeds hebben deze op leeftijd zijnde hartsvriendinnen het flink in het vet met hun “ kerels” en bezorgen daarmee het publiek menige lachstuip. Haaksbergernaar Karel van De Kate completeert het Twentse humorgezelschap. Deze woordkunstenaar in hart en nieren heeft weer twee fantastische nieuwe avonturen in petto.

De voorstelling van Twente Plat in De Storm van vorig jaar was een daverend succes en dit jaar brengt de groep een gloednieuwe voorstelling, die daar zeker niet voor onder doet! Op Vrijdag 28 Januari komt de groep naar Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11, telefoon 0543 514365. De entreekaarten voor deze oergezellige, onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa van Theater De Storm. Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Voor meer info en toerdata : www.twenteplat.comAnder nieuws