Header image

Twente Plat in Theater De Storm

WINTERSWIJK - "Lachen is gezond", zegt het spreekwoord en dat wordt door het populaire humorgezelschap Twente Plat elk seizoen opnieuw in praktijk gebracht. Want met hun heerlijke programma's , boordevol knotsgekke conferences en hilarische sketchen, laat deze prachtige groep het publiek onbedaarlijk lachen en genieten van al het moois, dat de streekhumor te bieden heeft.

En er is goed nieuws voor de inwoners van Winterswijk en omgeving, want binnenkort komt Twente Plat met een gloednieuw programma naar Theater De Storm.

De Twentse humor is algemeen erkend als de mooiste streekhumor van Nederland. De smeuïge verteltrant, de grote grapdichtheid en de prachtige Twentse taal maken een avondje Twente Plat tot een waar feest. De groep viert dit voorjaar haar 35-jarig jubileum en trekt daarvoor alle registers open. De lachspieren krijgen dan ook geen moment rust in een daverende nieuwe voorstelling, waarin alles mogelijk is en waarin alle populaire typetjes van de afgelopen jaren weer de revue passeren. Hendurk & Geessie, Mans & Mina, Tinus van Tuundorp en Aaltje en Trijntje houden het publiek een avond lang op het puntje van de stoel.

Donderdag 1 maart a.s. is Twente Plat te zien in Theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11, Winterswijk, telefoon 0543 519285. De entreekaarten voor deze oergezellige avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Haast u met de aanschaf van uw kaarten, want de belangstelling is groot!

Voor meer info en toerdata: www.twenteplat.comAnder nieuws