Header image

Zandkunstenaar geeft voorstelling op vakantiepark

ZELHEM - Tijdens de zomervakantie van 21 tot en met 28 juli geeft zandkunstenaar Gert van der Vijver een voorstelling waarbij hij gebruik maakt van zand. Verder houdt Lodewijk van Weerden bijna dagelijks een Bijbelstudie op vakantiepark De Betteld in Zelhem. Ook: seminar over huwelijk en relaties, tienerweek, SummerCamp en op zaterdag 21 juli een Theater- en Cabaretfestival voor nieuw talent.

Dinsdag 24 juli om 20.00 uur treedt zandkunstenaar Gert van der Vijver op. Sommige mensen kennen hem toen hij voor eenmanspubliek Gordon op tv allerlei taferelen op het witte doek toverde. Deze avond verzorgt Gert een avondvullend programma met een speciaal scherm zodat het publiek zijn kunstwerken kan zien ontstaan. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Lodewijk van Weerden geeft deze week op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 10.00 uur Bijbelstudies voor volwassenen met als thema ‘Gezegend om een zegen te zijn´. Over hetzelfde thema spreekt hij op dinsdag en donderdag om 10.30 uur met de jeugd. Hij zegt hierover: ,,Ik wil kijken naar de zegeningen van God voor ons leven en Zijn hart om voor ons te zorgen (ons te zegenen). Dit vormt een belangrijke basis om een zegen voor anderen te kunnen zijn.'' Lodewijk van Weerden leidt samen met zijn vrouw Petra de Waardevol Leven Gemeente in het Groningse plaatsje Loppersum. Het is zijn verlangen om mensen te helpen te leven zoals God het bedoeld heeft.

De seminar voor huwelijk en relaties wordt gehouden op maandag 23 juli vanaf 20.00 uur. Het thema is´Gedraag je toch eens zoals ik!´Het is een humoristisch, serieus programma voor gehuwden en jonge mensen in de ´datingsleeftijd´. De entree is gratis.

Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich tijdens de zomermaanden opgeven voor het speciaal voor hen bestemde programma Royal Adventure. Hoofddoel is jongeren te motiveren meer met het geloof te doen. Opgave kan via www.betteld.nl.

Camps4Kids houdt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar kinderkampen op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Kinderen kunnen zich tot maandag 10.00 uur aanmelden voor een week lang kinderkamp met een nieuw fris programma die gemaakt is om kinderen te vertellen over Jezus.

Op zaterdag 21 juli houdt De Betteld de eerste editie van het christelijke theater- en cabaretfestival Podium. Zowel ’s middags vanaf 14.00 uur als ’s avonds vanaf 20.00 uur treden op drie verschillende podia zes theatergezelschappen en cabaretiers op.

Meer informatie over de vakantieweken op De Betteld te Zelhem vlakbij Doetinchem kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.Ander nieuws