Header image

Andries Ulderink vertrekt bij jong Ajax

BORCULO/AALTEN - De in Borculo geboren voetbaltrainer Andries Ulderink vertrekt na dit seizoen samen met Jaap Stam bij Jong Ajax. Het duo wil gezamenlijk op zoek naar een nieuwe uitdaging.

"Ik heb het bijna twee jaar uitstekend naar mijn zin gehad bij Jong Ajax", zo laat Ulderink weten op de website van de Amsterdammers. "Mede door Jaap en Ajax heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. Ik kan, en dat geldt vast ook voor Jaap, mijn ei altijd goed kwijt bij Jong Ajax." Ulderink werkte vanaf 2014 bij de beloften van Ajax. Daarvoor was hij onder meer trainer van De Graafschap, AGOVV, Go Ahead Eagles en het Aaltense AZSV.

Volgens de 46-jarige Ulderink was de wisselende selectie reden voor het vertrek: "Het kriebelt om weer met een vaste groep te werken", aldus de trainer. "Dat is vooral de reden voor de beslissing om na 2015-2016 te stoppen bij Jong Ajax." Op dit moment staat het team op de achtste plek in de Jupiler League. Het is nog niet bekend waar Stam en Ulderink na de zomer aan de slag gaan. Wel willen ze samen blijven werken.



Ander nieuws