Danny Verhoeven bezorgt Sportclub Haarlo drie punten

HAARLO/OEKEN - Sportclub Haarlo heeft vanmiddag goede zaken gedaan. Het versloeg Oeken met 0-1. Door de zege heeft de ploeg van trainer Dick Makkink nu even veel punten als de tegenstander van vandaag. Oeken heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Haarlo begon sterk aan de wedstrijd, na iets meer dan een kwartier voetballen komen de bezoekers op voorsprong. Het is Danny Verhoeven die het doelpunt op zijn naam schrijft. Haarlo maakt voor de rust ook nog de 0-2, echter wordt dit doelpunt door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel.

Na de rust zakt het niveau van de wedstrijd langzaam weg. Oeken is niet meer bij machte om de gelijkmaker in te schieten en Haarlo weet niet verder uit te lopen. Hierdoor staat de 0-1 stand na 90 minuten voetbal nog steeds op het scorebord. Danny Verhoeven is de matchwinner en de drie punten gaan mee naar Haarlo.

Volgende week is Haarlo vrij, op 28 november wordt de competitie hervat. Dan komt Grolse Boys uit Groenlo op bezoek bij Haarlo.