Eduard Meutstege al 25 jaar betrokken bij volleybaltoernooi

GELSELAAR - DIO uit Gelselaar organiseerde zaterdag 19 december voor de 25ste keer het het Mix Volleybal Toernooi.

Er deden aan dit jubileumtoernooi 12 teams mee. Er speelden 6 teams in de A-poule en 6 teams in de B-poule.

Het is wel duidelijk waar dit toernooi na 25 jaar voor staat: Spelvreugde en gezelligheid. Het toernooi telde 32 wedstrijden die in vlot tempo werden afgewerkt.

In de A-poule werden de Srtikjes na 14 jaar weer eens kampioen en mogen zich een jaar lang de beste volleyballers van Gelselaar noemen.
In de B-poule werden nieuwkomers de Koekerds winnaar en promoveren naar de A-poule.

Soepkippen     Simo & Co

Na afloop vond de prijsuitreiking in de kantine van EGVV plaats. Hier was het de gehele avond ook al gezellig druk geweest, ook al dankzij de vele supporters. De organisatie had voor wat extra hapjes gezorgd i.v.m. het jubileum.

Nadat Eduard Meutstege de prijsuitreiking had verricht en iedereen bedankt had, pakte Anton Zieverink de microfoon. Anton vertelde het aanwezige publiek dat Eduard alle 25 editie van het toernooi betrokken was geweest. DIO zette Eduard dan ook in het zonnetje en bedankte hem voor de jaren lange inzet.

DIO zal komende zomer voor de tweede keer een "Beach volleybal" editie houden. Deze zal plaats vinden bij de familie Draaier in het buitengebied van Gelselaar.