Haarlo nog altijd zonder zege dit seizoen

HAARLO - Het is Sportclub Haarlo niet gelukt om haar vierde competitieduel in een overwinning om te zetten. Haarlo zit na vier duels nog altijd zonder zege. Vanmiddag speelde de ploeg van Dick Makkink tegen SV Harfsen.

Sportclub Haarlo - sv Harfsen 1-3

De wedstrijd was nog geen 15 minuten oud, of Haarlo stond al met 0-2 achter. "Teleurstellend" zegt Dick Makkink "we hebben afgelopen week goed getraind, toch beginnen we slap aan het duel en zijn we niet scherp op de momenten dat we dat moeten zijn"

Haarlo hersteld zich echter nog in de eerste helft, Harfsen heeft duidelijk moeite met het fysieke voetbal van Haarlo. Dit levert voor de thee nog de 1-2 op. Tijdens de rust staat deze stand op het scorebord.

Na rust krijgt Danny Verhoeven een enorme kans op de gelijkmaker, maar weet deze niet te maken. Harfsen trainer Raymond van der Heyden wint zich enorm op langs de kant en moet van de arbiter achter de omheining gaan staan. Haarlo krijgt hierna nog een aantal goede mogelijkheden, maar het is Harfsen dat de 1-3 maakt. De lat helpt de bezoekers een handje bij het beslissende doelpunt.

Haarlo blijft naar 4 wedstrijden staan op 1 punt. De ploeg van trainer Makkink volgende week op bezoek bij Sportclub Eefde.