Header image

Hof van Eckberge genomineerd voor Rob de Bes Award 2012

EIBERGEN - VVV Eibergen heeft Hof van Eckberge genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. De VVV Rob de Bes Award is dé stimuleringssprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in toerisme- en recreatiebranche.

De VVV Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven.

Hof van Eckberge is dit jaar één van de ruim 40 genomineerde organisaties. Welke organisatie de prijs uiteindelijk mee naar huis mag nemen, daarover mag u meebeslissen. U kunt Hof van Eckberge helpen deze prestigieuze award te winnen door op hen te stemmen. Vanaf 18 juni tot en met 31 juli vindt u de stemknop op de website www.hofvaneckberge.nl Hoe meer mensen op hen stemmen hoe beter, want slechts de vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs.

Wie van de genomineerden uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september 2012 in Apeldoorn.Ander nieuws