Header image

Spoor van vernielingen binnenstad Borculo,getuigen gezocht

BORCULO - In Borculo zijn zaterdagochtend 16 juni tussen 04.30 en 05.00 uur diverse vernielingen gepleegd. De politie heeft een aantal aangiftes opgenomen en zoekt getuigen.

Vermoedelijk zijn de vernielingen begonnen bij een supermarkt aan de Lichtenhorst, waar enkele fietsen omver werden gegooid. Ter hoogte van een andere supermarkt ging een hek omver. Vervolgens zijn aan de Geesterse Binnenweg borden omgegooid die daar staan in verband met wegwerkzaamheden. Op de hoek met de Nobelstraat werd weer een hek omver geduwd, waarna in de Nobelstraat vernielingen werden gepleegd aan enkele auto’s. De hoek om, in de Kamerling Onnesstraat, gingen twee bloembakken omver. Daarna werd bij een bedrijf aan diezelfde straat een ruit vernield, net als een paar glasplaten die tegen de muur stonden. Tot slot werd bij een autowasplaats aan de Hesselinks Es een plastic tussenwand kapotgemaakt. De politie heeft de vernielingen in onderzoek.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord of informatie hebben over de vernielingen, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Tel. 0900 – 8844.Ander nieuws