Header image

Gratis health-checks in Doetinchem

DOETINCHEM - Op vrijdag 29 april voert Kruiswerk Achterhoek gratis health-checks (t.w.v. € 19,50) uit voor leden in de Thuiszorgwinkel in Doetinchem. Tussen 10:00 en 15:00 uur is iedereen van harte welkom aan de Kruisbergseweg 27 om zijn of haar gezondheid te laten controleren. Aanmelden is niet nodig.

Om gezond te zijn en te blijven is het belangrijk om regelmatig uw gezondheid te testen. De checks van Kruiswerk worden uitgevoerd door erkende beweeg- en gezondheidsexperts. Een check duurt ongeveer een kwartier en bestaat uit een aantal onderdelen. Eerst beantwoordt u een aantal vragen over uzelf en over uw leefgewoontes. Daarna wordt uw lengte en gewicht gemeten, uw BMI en vetpercentage bepaald en uw bloeddruk en knijpkracht vastgesteld. Op basis van de resultaten ontvangt u een persoonlijk leefstijladvies over voeding en beweging.

Een gezondheidscheck t.w.v. € 19,50 is gratis voor leden van Kruiswerk Achterhoek, neem hiervoor uw ledenpas mee. Als u geen lid bent van Kruiswerk, maar wel graag een check wilt laten uitvoeren, kunt u deze dag lid worden bij een van de medewerkers. De check is dan alsnog gratis.

Kruiswerk organiseert verschillende gezondheidscheckdagen door de hele Achterhoek. Kijk voor het programma op www.kruiswerk.nl/evenementen of bel 0314 357 430.Ander nieuws