Header image

Gratis online uitzending Zlimme thuistechnologie bij zorg

DOETINCHEM - Op woensdag 10 april zendt Zlimthuis een gratis online uitzending uit over ‘Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg’. De online uitzending begint om 19:00 uur en tussendoor is het mogelijk om via de live-chat vragen te stellen over de diverse (sub-)thema’s die aan bod komen. Aanmelden kan via www.zlimthuis.nl/uitzending.

Over de online uitzending

Tijdens de online uitzending over ‘zlimme’ thuistechnologie bij mantelzorg worden alle mogelijkheden die gerelateerd zijn aan het thema, besproken: door middel van een app op uw smartphone of tablet kijken wie er voor de deur staat, en de gordijnen, verlichting of andere apparaten bedienen.

Er is een live-chat gedurende de online uitzending, zodat de kijkersvragen direct worden beantwoord door de experts die gespecialiseerde medische en technische kennis hebben. Na de online uitzending is de kijker volledig op de hoogte van alle in’s en out’s op het gebied van veilig wonen, zoals over oplossingen voor brand-, inbraak- en valpreventie.

Aanmelden

Online uitzending bekijken? Inschrijven via: www.zlimthuis.nl/uitzending. Geen tijd op woensdag 10 april om 19:00 uur? Geen zorgen de online uitzending blijft een maand beschikbaar, dus het kan op elk gewenst moment nog worden teruggekeken via de aanmeldlink. U moet zich echter wel (vooraf) inschrijven om de online uitzending terug te kunnen kijken.Ander nieuws