Header image

Nieuwe hoofd- en naamsponsor voor Orion Doetinchem

Doetinchem - Het eerste herenteam van Orion gaat vanaf volgend seizoen een volledig nieuwe koers varen met de nieuwe hoofd- en naamsponsor Active Living. De visie van het gezondsheidsmanagementbedrijf moet niet enkel tot uiting komen in de clubkleuren en op de vloer, maar bovenal in de mentaliteit van het team.

 

"De slogan wordt 'Activeer de passie'. Dat is wat ik heel graag zou willen terugzien volgend jaar, in alles wat we doen", duidt directeur Jos Gelling de ambitie van de nieuwe sponsor. Hij wil dat bereiken door de waan van de dag in de sport los te laten. "Door spelers te laten zien dat het belangrijk is om niet enkel te kijken naar het resultaat van vandaag, maar lang vooruit te kijken. Vandaag is een stap in een ontwikkeling die je wil bereiken." Aanvoerder Pim Kamps denkt dat deze sponsor beter bij de ploeg past dan de voorgaande twee. "Ik denk dat de verbinding te vinden is tussen de boodschap van Active Living en wij, die elke dag onze passie aan het uitoefenen zijn", aldus de volleyballer.
 

Orion heeft voor het nieuwe seizoen vijf nieuwe spelers aangetrokken, waarvan er vier al gepresenteerd zijn. Gelling geeft toe dat die spelers niet enkel op hun volleybalkwaliteiten, maar bovenal ook op de acceptatie van die nieuwe mentaliteit geslecteerd zijn. "We vonden het belangrijk dat jongens dan wel zeggen dat ze zich daar in kunnen vinden", aldus Gelling. Huidig trainer Martijn van Goeverden blijft bij het team betrokken. "Ik denk dat hij als persoon daar goed bij past", stelt Kamps. "Zoals ik hem ken straalt hij die passie naar mij en het team uit. Ik vind het een goede match."
 

Door REGIO8Ander nieuws