Header image

Ontbijtshow in Doetinchem

DOETINCHEM - Op 20 september vindt De tafel van één Ontbijtshow plaats in Schouwburg Amphion. De tafel van één wil vrouwen inspireren en motiveren een nieuwe stap in hun leven te zetten.

De tafel van één Ontbijtshow reist het hele land door. Een greep uit het programma: interviews met lokale rolmodellen, wethouder Jan Bart Wilschut is podiumgast, optredens van theatermaakster Camie Bonger, een kennismaking met De tafel van één (tafelgesprekken) en na afloop van de show een inspiratieplein. Op het inspiratieplein kunnen bezoekers kennis maken met mogelijkheden in Doetinchem om jezelf een stap verder te brengen, waaronder: Intervenia, VUdoetinchem, Welzijnspraktijk Doetinchem, Leerwerkloket Achterhoek en Vrijwilligerscentrale Doetinchem.

De tafel van één is een serie tafelgesprekken voor vrouwen die langere tijd niet gewerkt hebben en graag weer aan de slag willen met werk of een opleiding. De tafel van één wordt georganiseerd om de economische zelfstandigheid van vrouwen met een lage opleiding en geen inkomen te vergroten. Inmiddels staat De tafel van één in 14 steden door het hele land. Al duizenden vrouwen deden mee aan de gesprekken en gingen op zoek naar (vrijwilligers)werk of een opleiding.

Toegang: GRATIS Datum | tijd: vrijdag 20 september Tijd: 09.00 uur – 12.30 uur Locatie: Schouwburg Amphion Meer informatie: www.detafelvaneen.nl of bel het landelijke telefoonnummer 06-8305 1874.

De tafel van één is een landelijk project van WOMEN Inc. in opdracht van het ministerie van OCW en in samenwerking met de gemeente Doetinchem en IJsselkring. WOMEN Inc. is het platform dat zich inzet om de kansen van alle vrouwen te vergroten.Ander nieuws