Header image

Poging overval snackbar Doetinchem; overvaller voortvluchtig

DOETINCHEM - Op woensdag 4 juli heeft een jongeman in Doetinchem geprobeerd een snackbar aan de Potgieterstraat te overvallen. Hij bedreigde het personeelslid met een mes en is er zonder buit vandoor gegaan. De politie startte direct een onderzoek en inmiddels is de identiteit van de overvaller bekend. Hij is nog voortvluchtig en tips zijn welkom op 0900 - 8844. De overval werd kort voor half vier gemeld. Een ongeveer 20-jarige jongeman, vermoedelijk van Zuid Europese afkomst, had het personeelslid met een mes bedreigd en wilde geld. De vrouw wist hem weg te jagen, waarna hij er lopend vandoor ging in de richting van de Horstinkstraat.

De gewaarschuwde politie heeft de vrouw opgevangen en is direct een uitgebreid onderzoek begonnen. Meerdere politie-eenheden en het overvallenteam werden ingezet. Ook werd er een Burgernetactie en een Twitterbericht verstuurd.

Tijdens het onderzoek werd de identiteit van de overvaller bekend, maar hij is nog voortvluchtig.

De politie wil desondanks graag tips over het gebeurde en de verblijfplaats van de ongeveer 20-jarige jongeman, die gekleed was in een wit shirt met een blauwe bodywarmer. Hij droeg een blauwe korte broek en witte sokken en sportschoenen. Hij is ongeschoren.Ander nieuws