Header image

Wie is er bang voor Viginia Woolf?

DOETINCHEM - Het uitdagende en intrigerende Wie is er bang voor Virginia Woolf? Het maakte de schrijver Edward Albee in 1962 in één klap wereldberoemd.

Samen met de jonge talenten Eva van de Wijdeven en Mohammed Azaay 'duelleren' Linda van Dyck en Victor Löw in een nieuwe versie van deze toneelklassieker bij uitstek. George en Martha komen thuis van een feest op de universiteit waar George werkt. Hij is moe en wil gaan slapen, maar zij heeft een verrassing. Ze heeft de jonge docent Nick en zijn vrouw uitgenodigd voor een borrel. Hoe meer drank er vloeit, hoe meer frustratie op tafel komt. De huwelijksjaren hebben hen verbitterd, want geen van beiden heeft voldaan aan de verwachtingen van de ander. Martha dacht een krachtig persoon te trouwen, iemand die na verloop van tijd haar vaders universiteit zou kunnen leiden. Maar niets is minder waar en ze verwijt George dat hij een slappe zak is. Terwijl ze allemaal hartstochtelijk vechten voor de liefde, het leven en mekaar wordt het stilaan ochtend..

Dinsdag 6 maart – Rabobankzaal – aanvang 20:00 uur Entree € 27,50 Inleiding: 19:00 uur – Entree € 2,50

De kaartverkoop is al gestart dus wees er snel bij en reserveer nu uw kaarten! Dit kan telefonisch via 0314-376000, van ma. t/m za. tussen 10:00 en 14:00 uur of via www.amphion.nlAnder nieuws