Header image

10e editie van de Slag om PaasPop

ZIEUWENT - Muzikaal talent opgelet, het is bijna zover: De 10e editie van de Slag om PaasPop staat voor de deur! Dat betekent dat beginnende bands uit de regio, met eigen werk, kans maken om te mogen spelen op het podium van PaasPop-Zieuwent. De kans om te winnen is niet gering; als je met je band geselecteerd bent, zit je bij de laatste vijf, waarvan er een juryprijs én een publieksprijs komt.

De twee winnaars besteigen in april het PaasPop Podium. Optreden op PaasPop hoeft geen band gratis te doen. Voor beide winnaars is er naast een plek op PaasPop ook een geldprijs. Op zaterdag 25 februari 2012 zal de Slag om PaasPop gehouden worden in het Witte Paard te Zieuwent. Hier zullen de vijf geselecteerde bands strijden om de felbegeerde prijzen.

Dus: heb jij een beginnende band met eigen werk en komen jullie uit de regio? Aarzel dan niet langer! Duik in de studio, neem een demo op en stuur je inzending met een korte biografie, vóór 25 januari naar: Slag om Paaspop, Wilgendijk 10, 7136 JJ Zieuwent. Of kijk voor meer informatie op www.paaspop-zieuwent.nl.Ander nieuws