Header image

4 maart gitaarconcert Gelders Gitaristen Podium

ETTEN - Zondag 4 maart verzorgt de Engelse gitariste Amanda Cook een concert voor het Gelders Gitaristen Podium. Amanda Cook is één van de meest toonaangevende gitaristes van haar generatie. Ze heeft gespeeld in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Europa.

Recent heeft Cook op prestigieuze gitaarfestivals als het 'Cheltenham International Guitar Festival' in Engeland gespeeld en ze staat op het punt om een nieuwe cd met het repertoire van William Lovelady uit te brengen. Amanda maakt deel uit van het gitaartrio 'Appassionata' dat inmiddels twee cd’s uitgebracht heeft en optredens gegeven heeft in de UK, Europa en in Amerika. Ook is Amanda lid van de nieuwe muziekgroep 'G plus', een groep die op uitnodiging van Peter Gabriels platenlabel 'Real World' een cd heeft mogen maken.

Op het programma staan werken van o.a. John Dowland, Francisco Tarrega, William Lovelady en Agustin Bardi.

Dit gitaarconcert vindt plaats in Oude Ettense Kerk, Oude Kerkstraat 2a in Etten en begint om 11.30 uur. De kerk is vanaf 11 uur geopend. De toegang bedraagt 12 euro (jeugd t/m 18 jaar 8 euro en t/m 12 jaar gratis!). Voor meer informatie en reserveringen: tel. 0315 340440 of www.gitaristenpodium.nlAnder nieuws