Chef-kok van Lichtenvoorts restaurant De Leeuw wint Glazen K
12-01-2012LICHTENVOORDE – Chef-kok Marcel Stronks van restaurant De Leeuw heeft maandag het Glazen Kalf gewonnen. Dat is de prijs die uitgereikt word aan de kok die het beste kalfsgerecht heeft gemaakt. Deze wedstrijd werd gehouden tijdens de vakbeurs Horecava in Amsterdam.
'Ik ben erg blij met deze prijs', laat de Aaltenaar weten. 'Veel goede koks voor mij hebben deze prijs gewonnen.'
Ander nieuws
-
24-04-2024
In Mariënvelde is het vandaag al Koningsdag: het rood-wit-blauw hangt uit, keurig geharkte tuinen en de BMV zit verwachtingsvol om de koning alle te vertellen over ‘hun’ BMV
-
23-04-2024
Achterhoekse klimaatburgemeesters laten klimaatklok rondgaan: in gemeente Aalten telt de klimaatklok nu af naar het kantelpunt van 1,5 graden opwarming op aarde
-
23-04-2024
Bouwterrein brug bij Lochem teruggegeven aan provincie en bouwer
-
22-04-2024
Oost Gelre verwacht een financieel tekort van 5,1 miljoen euro in 2026
-
22-04-2024
Koude lentedag: komende nacht gaat het écht vriezen in de Oost-Achterhoek
-
22-04-2024
Grolse Maestro: ‘moeilijk’ en sensationeel