Header image

Geheim van Lichtenvoorde houdt Clubkampioenschappen

LICHTENVOORDE- De tennisclub doet het. De zwemclub doet het. De atletiekclub doet het. Waarom zou een theatergroep het dan niet doen? Een wedstrijd om te zien wie van alle leden nou gewoon de beste is. Speciaal voor de jonge cultuurliefhebbers in Lichtenvoorde biedt Podium Oost Gelre dit jongerenprogramma, dat zondagmiddag 16 januari vanaf 14.00 uur mee te beleven is bij Markt 5. Lichtenvoorde heeft voor één keer haar eigen X-factor!

In het diepste geheim werken de spelers, solo of in kleine groepjes, aan hun inzending voor deze clubkampioenschappen. U krijgt een aantrekkelijk en gevarieerd theaterprogramma te zien en te horen, waarop de jonge spelers hun stinkende best hebben gedaan. Want zij weten wat op het spel staat: De enige echte en daardoor felbegeerde wisselbeker van Het Geheim van Lichtenvoorde. Een deskundige jury zal de presentaties van de kinderen stuk voor stuk van een kort commentaar voorzien en uiteindelijk de uitslag bekend maken. Een voorstelling als geen andere. En voor het hele gezin.

Inloop vanaf 14.00u onder muzikale begeleiding van Twice-Music. Aanvang 14.30 uur, einde voorstelling 16.00 uur. Entree gratis!Ander nieuws