Goed spelend VIOS Beltrum verliest van Grol

GROENLO/BELTRUM - Tweedeklasser SV Grol en vierdeklasser vv VIOS B. strijden in de beker tegen elkaar. Door een goede aanval komt SV Grol snel op een 1-0 voorsprong. De spelers van SV Grol zijn net iets sneller en handiger maar in het vervolg van de eerste helft zijn de elftallen aan elkaar gewaagd. VIOS krijgt dan ook nog enkele goede kansen op de gelijkmaker. Deze valt niet waardoor er met een 1-0 stand gerust wordt.

Vrijwel meteen na rust wordt de 2-0 gescoord. Hierna gooit VIOS alle schroom van zich af, toont inzet en weet de meeste kansen te creëeren. Trainer Harold Gierman verbruikt snel zijn wissels, helaas te snel want Freek Helmers moet de strijd na 70 minuten staken. Ook in ondertal heeft VIOS het beste van het spel maar SV Grol scoort de 3-0. Toch wordt de inzet beloond door de 3-1 van Niek Tuinte.

VIOS verliest van SV Grol en is uitgeschakeld in de beker. Het klasseverschil op papier wordt niet op het veld geëtaleerd en Harold Gierman is vooral tevreden met de tweede helft.